ochrana-osobnich-udaju.jpgZÁSADY ZPRACOVÁNÍ A OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Office Depot s.r.o., provozovatel internetového obchodu https://online.officedepot.cz, prohlašuje,

že veškeré osobní údaje zákazníků považuje za důvěrné a nakládá s nimi v souladu se Zákonem

č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů a Nařízením Evropského parlamentu a rady č. 2016/679  

o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů

a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „GDPR“).

 

V Office Depot se v souvislosti s osobními údaji řídíme těmito základními principy:

  • Pečlivě zvažujeme, jaké osobní údaje od Vás požadujeme a jaké osobní údaje o Vás
  • zpracováváme. Osobní údaje uchováváme pouze po dobu, po kterou máme důvod je uchovávat.
  • Snažíme se Vám co nejvíce zjednodušit kontrolu nad osobními údaji, které zpracováváme.
  • Pokud jde o způsob, jakým shromažďujeme, používáme a sdílíme Vaše osobní údaje,
  • usilujeme o maximální transparentnost.

 

Office Depot je skupina společností se sídlem ve Venlo v Nizozemsku a je správcem osobních údajů

pro účely obecného nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR).

Zde má skupina Office Depot zřízenu pozici Data Protection Officer (Pověřenec pro ochranu osobních údajů).


Jaké osobní údaje o Vás shromažďujeme

 

  • - Jméno, příjmení, titul
  • - e-mailová adresa
  • - fakturační a dodací adresa
  • - IČO, DIČ
  • - telefonní číslo
  • - kontaktní údaje
  • - údaje o zakoupeném zboží
  • - informace o použití internetových stránek (cookies, IP adresa)

  •  
  • Kdy Office Depot tyto údaje shromažďuje


Společnost Office Depot shromažďuje osobní údaje, které nám poskytnete při registraci nebo zadání objednávky. Informace dále získáváme např. tehdy, když dobrovolně vyplníte dotazník zákazníka, poskytnete nám zpětnou vazbu a zúčastníte se soutěže. Informace o používání webových stránek jsou získávány prostřednictvím souborů cookie.

 

Jak používáme Vaše osobní údaje

 

Informace o Vás shromažďujeme a zpracováváme výhradně pro uvedené účely:

 

- pro identifikaci zákazníka

- pro vyřízení Vaší objednávky

- při platebním procesu

- pro informování o naší nabídce zboží a služeb a o marketingových akcích

- pro zlepšení kvality našich služeb

- pro sledování trendů chování našich zákazníků

- pro vylepšení designu našich e-shopů

- pro plnění zákonných daňových či jiných povinností

- pro případné vymáhání pohledávek za zákazníkem

 

Všechny osobní údaje budou považovány za důvěrné. Osobní údaje, které o Vás shromáždíme, budou zpracovávány, používány a uchovávány za účelem zpracování a provádění Vašich objednávek, včetně kontroly finanční situace, personalizace webové stránky a marketingových činností.


Příjemci osobních údajů

 

- přepravní společnosti za účelem doručení objednaného zboží

- společnost Smartsupp.com, s.r.o., DIČ CZ03668681, pokud používáte online chat na našem e-shopu, za účelem identifikace uživatele

- služba Google Analytics společnosti Google, pro analýzu chování zákazníků na našich e-shopech     

 

 

Práva subjektu údajů

 

Máte právo:

  • na přístup k osobním údajům
  • na opravu nepřesných osobních údajů
  • na výmaz osobních údajů
  • na omezení zpracování osobních údajů
  • vznést námitku vůči zpracovávání
  • získat osobní údaje, které jste nám poskytl, ve strukturovaném, běžně používaném a strojově čitelném formátu,

 

Formulář žádosti naleznete na níže uvedeném odkazu.

https://app-de.onetrust.com/app/#/webform/08887abc-7d04-4e97-9b93-b677e73e1a63

 

Hodlá-li subjekt údajů podat stížnost na společnost Office Depot ohledně toho, jak byly jeho osobní údaje zpracovávány, nebo hodlá-li se odvolat proti jakémukoli rozhodnutí, může se obrátit na pověřence pro ochranu osobních údajů na e-mailové adrese DPO@officedepot.eu nebo podat stížnost u příslušného orgánu dohledu, v tomto případě Úřadu pro ochranu osobních údajů (https://www.uoou.cz/).

 

 

Uchovávání osobních údajů

 

Zavazujeme se Vaše osobní údaje uchovávat po dobu nezbytně nutnou k zajištění účelů uvedených v těchto Zásadách nebo ne déle, než je stanoveno právním řádem.

 

 

Jiné webové stránky

 

Naše webové stránky obsahují odkazy na jiné stránky. Společnost Office Depot neodpovídá za obsah externích webových stránek, i když na ně na našich webových stránkách odkazujeme.

 

 

Soubory cookies

 

Tento internetový obchod používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním internetového obchodu s tím souhlasíte.

Cookies jsou malé soubory, ve kterých si Váš internetový prohlížeč ukládá informace zaslané internetovým obchodem o chování uživatele v tomto obchodě.

Pomáhají ke správné funkčnosti obchodu a usnadnění jeho používání (například možnost zapamatovat si přihlášení nebo obsah formuláře) a pomáhají nám zjistit, které stránky uživatelé navštěvují a jaké funkčnosti používají.

Některé cookies v našem internetovém obchodě používá služba Google Analytics pro analýzu chování uživatelů.

Rozsah používání cookies lze nastavit ve Vašem internetovém prohlížeči.

Prohlížeče mají zpravidla cookies ve výchozím nastavení povolené. Nastavení je možné změnit pro jednotlivé webové stránky,  případně nastavit jinak chování prohlížeče pro cookies samotného internetového obchodu a jinak pro cookies třetí strany (Google Analytics).

 

Návod na toto nastavení najdete zde: